Német anyanyelvű tanár

Új Weboldal készítés és keresőmarketing

Posted by Creative Agency on Saturday, January 7, 2017 Under: weboldal készítés és keresőmarketing
Weboldal készítés csomagjainkat elsősorban azon vállalkozásoknak ajánljuk, akik nem csak megjelenni akarnak az interneten egy honlappal, hanem tervük van, kommunikálni akarnak webes megjelenésen keresztül a keresőmarketing legújabb eszközeit használva a leendő, illetve meglévő ügyfeleikkel partnereikkel, legyen szó akár a cég bemutatásáról, a termék vagy szolgáltatás ismertetéséről, webshopról, online szolgáltatásról, vagy egyéb alkalmazásokról.

Ma már nem elég csak egyszer megcsináltatni a honlapot, hanem célszerű folyamatosan aktualizálni a honlap tartalmait, híreket, árlistákat, akciókat linkeket stb.

Mi ehhez próbálunk nyújtani segítséget nem csak egy design csomagot adunk, hanem csomagjaink tartalmazzák a domain névvel kapcsolatos összes ügyintézést a webtárhelytől, és minden szükséges informatikai támogatástól a professzionális környezetig. Aa honlap frissítése Önre és kollégáira van bízva. Nem kell a webdesignerre, az internetszolgáltatóra várni napokat vagy heteket. Amennyiben egy új menüt szeretne weboldalára, vagy árlistát szeretne frissíteni a webhelyen vagy új híreket, új információt közölni oldalán ezt saját maga is könnyedén megteheti.

Ehhez mi mindent adunk hozzá. Önnek nem kell bonyolult php vagy HTML ismeretekkel rendelkeznie, hiszen honlaprendszerünk segítségével egy olyan alkalmazás birtokosa lesz, amellyel ha ismeri a Microsoft Word alkalmazását, akkor máris tudja hogyan kell kezelni a webes rendszerünket. Könnyedén tudja majd weboldalát frissíteni legyen szó kép vagy videó beszúrásáról. Ezt majd néhány kattintással megteheti rendszerünkön keresztül. A honlapkészítés tehát nálunk valóban csak egyszeri díjat jelent, ha nem akarja az általunk elkészített weboldalt teljes mértékben átalakítani, akkor Önt is képessé tesszük arra, hogy az apróbb módosításokat el tudja végezni, így újabb költségeket tud majd spórolni.
    

Weboldal készítés csomagok tartalma:

    felmérés, amely eredménye a közösen kialakított rendszerterv, amelyet a weblapkészítés során használunk fel.
    grafikai tervezés és webdesign, seo, keresőmarketing
    a weboldal alap menürendszerének létrehozása,
    egyszeri oktatás.
    Egyedi modulok:
       
termékmodul vagy szolgáltatás modul, termékkezelés, árlisták kezelése
        webbolt fizetési rendszer nélkül
        webbolt fizetési rendszer integrációval
        vendégkönyv, fórum
        többnyelvűség támogatása
        online bejelentkező form
        képgaléria

In : weboldal készítés és keresőmarketing 


Tags: új weboldal készítés és keresőmarketing