Ați încercat chiar să faceți cumpărături pe World Wide Web?

Mulți oameni pur și simplu nu se simt confortabil să cumpere online. Motivele pentru aceasta variază. Dar, deși există multe motive pentru care nu toată lumea a sarit încă în vagonul cumpărăturilor online, există tot atâtea motive pentru care toată lumea ar trebui. Cumpărăturile online oferă o experiență de cumpărare ca nimeni altul și este foarte convenabil. Continuați să citiți pentru a afla mai multe.

Când faceți cumpărături online, este esențial să petreceți puțin timp în căutarea site-ului de pe care vă gândiți să cumpărați. Puteți găsi informații despre site de pe alte site-uri și de la Better Business Bureau. Necercetarea acestora ar putea duce la obținerea produselor pe care nu le-ați comandat sau la facturarea mai mult decât ar fi trebuit.

Înainte de a face o achiziție, comparați prețurile pe mai multe site-uri web. Căutați cupoane și oferte speciale pe aceste site-uri web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă. De asemenea, verificați cât va costa expedierea articolelor dvs. și dacă aveți la dispoziție opțiuni de livrare gratuite.

Dacă faci cumpărături frecvent online, asigură-te că anti-malware-ul tău este întotdeauna de top și actualizat. Site-urile de cumpărături sunt piratate continuu de personaje dubioase care caută să fure informațiile personale ale altora. Fiți atenți la semnele de avertizare și asigurați-vă că raportați orice activitate suspectă.

Când faceți cumpărături online, utilizați un card de credit și nu un card de debit. Acest lucru se datorează faptului că cardurile de credit se bazează pe creditul dvs., nu pe suma de bani din contul dvs. bancar. Dacă un hacker de internet obține informațiile dvs. bancare, vă poate distruge complet în câteva ore.

Urmăriți-vă contul atunci când faceți cumpărături online și asigurați-vă că toate taxele sunt în creștere. Deși o companie precum Amazon.com merită cu siguranță încrederea ta, ei pot face și greșeli. Cu aproape totul complet automatizat, nu este nevoie de mult pentru ca o zecimală sau zero să adauge o schimbare uriașă la comanda ta!

Ai grijă să nu exagerezi. Este mult mai ușor să cheltuiți în exces atunci când faceți cumpărături online. Începi să raționalizezi că poți cheltui mai mult pentru acei pantofi pentru că ai economisit bani pe benzină și pe mâncarea pe care le-ai fi primit dacă ai fi mers la mall, de exemplu. Dă-ți o limită și ține-te de ea.

Cel mai bine este să faci cumpărături online cu un card de credit. Majoritatea cardurilor de credit vin cu un plan de protecție în cazul în care informațiile dvs. sunt furate. Banca dumneavoastră vă va oferi probabil banii dacă ați achiziționat un produs prost cu un card de credit, în timp ce veți depinde în întregime de vânzător pentru a vă recupera banii dacă ați folosit un card de debit.

Faceți o căutare rapidă pe web pentru chei promoționale și reduceri înainte de a face orice achiziție online. Adesea, există chei de reducere pe care poate nu le cunoașteți! Acest lucru vă poate economisi între 10% și 20% sau vă poate oferi lucruri precum transport gratuit sau o reducere la un articol secundar.

Cu excepția cazului în care aveți nevoie de un articol imediat, evitați să alegeți opțiunea de expediere rapidă atunci când faceți cumpărături online. Majoritatea site-urilor web vă vor percepe o avere pentru ca articolele dumneavoastră să fie livrate a doua zi sau a doua zi. De cele mai multe ori, transportul standard este mult mai ieftin și articolele dvs. vor veni în continuare în câteva zile.

Citiți recenziile lăsate de alți clienți. Probabil că veți întâlni unele site-uri care plătesc pentru recenziile lor, așa că fiți atenți la ceea ce citiți, nu doar la evaluările cu stele oferite. Veți putea afla multe despre calitatea produsului, precum și despre site citind recenziile.

Deci, v-ați hotărât că veți începe să faceți cumpărături online. Dacă ai răspuns da, este o alegere foarte înțeleaptă. Nu numai că cumpărăturile online vă oferă confort pe care pur și simplu nu îl puteți obține în magazinele fizice, ci vă permite să vă faceți cumpărăturile în timp record, astfel încât să puteți reveni la ceea ce vă place să faceți.