Videojátékokat játszol? Akkor nézd meg ezeket a tippeket!

 

Jelenleg elakadtál egy videojátékon? Csapdában vagy egy templomban és fogalmad sincs, hogyan menekülj el? Elakadtál egy városban, és minden NPC-vel beszéltél már, hogy hiányzó tárgyat találj? Néha a videojátékok csökönyösek lehetnek, hacsak nem tudjuk, hogyan találjunk tippeket és trükköket. A következő cikk tájékoztatást nyújt arról, hol találhatsz tippeket bármely játék legyőzéséhez.

videójátékkal

Kerüld el a vegyszeres tisztítószereket, amikor letisztítod a játéklemezeket. Ha egy játéklemezzel nem játszol, akkor kísértésbe eshetsz, hogy valamilyen üveg- vagy ablaktisztítót használj rajta. Ez azonban könnyen tovább károsíthatja a lemezt. Keress egy puha, száraz ruhát, és inkább dörzsöld vele a lemezt.

Ne felejts el elrejtőzni a lövöldözős játéknál a fegyver újratöltése közben. Máskülönben nyitott prédává válsz az ellenségnek a támadásra, miközben a szabadban töltődik a fegyvered. Rossz lenne, ha ez történne veled. Csak akkor töltsd be újra a fegyvered, miután fedezékbe kerültél.

Készíts videojáték-menetrendet gyermekeid számára. A kötelező házi feladathoz hasonlóan ez a videojáték-ütemezés is segít irányítani a fiatal szokásait. Ha meghatároztad az időt, tartasd be az ütemtervet. Ne hátrálj meg nyafogás vagy könyörgés miatt. Az ütemezés csak akkor hatékony, ha be van tartva.

Ha vannak videojáték-szabályaid a családod számára, írd fel papírra, és tedd fel őket, hogy mindenki lássa. A szabályok vizuális útmutatója sokkal nagyobb hatással van a viselkedésre, mint azok a szabályok, amelyeket egyszerűen kimondanak, de soha nem írnak le. Helyezd őket forgalmas helyre, például a hűtőszekrény ajtajára.

Testre szabhatod a kezelőszerveket. A legtöbb játék speciális beállításokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a játék vezérlésének módosítását. Használd ezeket előnyödre. Semmi sem mondja, hogy a játék alapértelmezett beállításait kell játszanod. Például, ha megszoktad, hogy az egyik gombbal ugrik, a másikkal pedig támad, és az új játék az ellenkezőjét használja - változtasd meg!

Online segítséget is tudsz kérni, ugyanis szinte minden játéknak megvannak a saját rajongói, akik közül sokan számtalan órát töltenek részletes térképek és útmutatók elkészítésével. Vannak olyan fórumok is, ahol egy az egyben beszélhetsz más játékosokkal. Használd ki ezt az aranybányát, és végre túlléphetsz azon a szinten, amelyen rég óta elakadtál.

A mértékletesség mindenben fontos, és a videojátékok sem különbek. Órákig játszani nem jó fizikailag és szellemileg sem. Van néhány olyan játék, amelyek tudják ezt, és olyan intézkedéseket tartalmaznak, amelyek emlékeztetik a játékost a szünetekre. Te magad kezdeményezz! Állíts be egy ébresztőt, hogy egy óránál tovább ne játssz.

Használd ki a legtöbb játék által kínált biztonsági és szülői felügyeleti eszközöket. Ellenőrizd, hogy tudod-e online játszani a játékot. Ha online játszható, korlátozd a gyerekek számára elérhető internet-hozzáférés mértékét. Nézd meg a kapott barátkéréseket és minimalizáld a játékidejüket.

Szerezz új formát magadnak a videojátékokkal. Számos videojáték most interaktív és használja a test mozgását. Ha unod az edzésprogramot, vagy még nincs, fektess be egy videojátékba, és formálódj általa. Ezzel egyszerre nagyon jól érzed magad és formába lendülsz.

Mindannyian tudjuk, milyen nehéz játékok lehetnek. Néhány játék olyan nehéz, hogy több napig ragaszkodunk hozzájuk, és megpróbáljuk kitalálni, hogyan haladjunk. Bármelyik játékon is akadtál meg most, van egy tipp, amely segítségedre lehet, csak emlékezz a cikkben szereplő információkra, és tudni fogod, hol keresd.