Aplicați aceste sfaturi grozave de cumpărături online astăzi

Deși s-ar putea să nu știi încă, ești pe cale să devii un cumpărător foarte inteligent. Veți putea economisi o mulțime de bani în timp ce faceți cumpărături online convenabil. Ce trebuie să faci mai întâi? Citiți acest articol în întregime pentru a absorbi sfaturile și trucurile uimitoare ale experților.

Citiți termenii și condițiile, precum și politica de confidențialitate pentru orice magazin nou la care doriți să faceți cumpărături. Acesta va avea informații despre cum colectează compania, ce protejează tranzacția și diverse reguli pe care trebuie să le urmați atunci când utilizați site-ul lor. Dacă nu sunteți sigur de ceva sau nu sunteți de acord cu el, atunci trebuie să îi contactați înainte de a cumpăra ceva. Cel mai bine este să evitați cumpărăturile acolo dacă aveți o problemă cu politicile lor.

Când cumpărați un produs online, faceți-vă timp pentru a citi recenziile. Încercați să găsiți același produs pe site-uri diferite pentru a citi cât mai multe recenzii. Citirea multor recenzii vă va ajuta să vă faceți o idee mai generală dacă produsul de care sunteți interesat îndeplinește sau nu standarde înalte de calitate.

Dacă vă îngrijorează dacă un site de cumpărături este legitim sau nu, faceți câteva cercetări despre el. Internetul poate fi o modalitate excelentă de a afla despre experiențele altor persoane cu diferite site-uri. Dacă recenziile altora par promițătoare, luați în considerare să faceți o primă comandă mică. Acest lucru vă poate permite să testați serviciul pentru clienți, transportul și să obțineți o idee despre companie fără a risca mulți bani.

Sunați compania online înainte de a face o achiziție. Dacă aveți vreo problemă cu achiziția dvs., doriți să puteți ști că puteți contacta cu ușurință serviciul pentru clienți. De aceea, este o idee bună să sunați înainte de a le oferi informațiile despre cardul dvs. de credit. Dacă nu reușiți să apelați pe nimeni la telefon, îndepărtați-vă.

Dacă doriți să cumpărați cărți online, veți obține o ofertă mai bună dacă le veți folosi. În funcție de starea în care le primiți, este posibil să plătiți doar câțiva cenți plus transport. Asigurați-vă că citiți descrierea cărții pentru a vedea dacă există daune de care ar trebui să fiți conștienți.

Când primiți la domiciliu lucrurile pe care le-ați cumpărat online, cunoaște-ți drepturile consumatorilor cu privire la orare și starea produselor. Aveți dreptul de a primi articole în conformitate cu termenii enunțați atunci când le-ați comandat și așteptările rezonabile ca bunurile să nu fie deteriorate. Verificați cu BBB detalii exacte și obțineți ceea ce vi se întâmplă în mod corect!

Salvați întotdeauna copii ale comenzilor și chitanțelor din achizițiile online. Multe magazine vă vor redirecționa către o pagină după ce ați trimis o comandă care detaliază tot ceea ce a fost cumpărat, informații despre clienți, prețuri etc. Ar trebui fie să tipăriți o copie a acesteia, fie să salvați o copie pe computer în cazul în care apar probleme înainte. sfarsitul perioadei de returnare. Asigurați-vă că salvați orice e-mailuri despre starea articolelor dvs. sau corespondența cu compania cu privire la comenzile dvs.

Angajați-vă în rețelele sociale ale magazinelor dvs. online preferate. Mărcile cu prezențe mari online pun de obicei o mulțime de bani în spatele rețelelor lor de socializare, iar asta include oferirea urmăritorilor lor niște mega-reduceri și oferte exclusive. Poți fi unul dintre norocoșii care obțin aceste oferte doar printr-o urmărire rapidă sau un evantai.

Acum ți-ai făcut treaba pentru azi! Ați citit acest articol și toate sfaturile sale fine și sunteți gata să le utilizați. Sunteți pregătit cu cunoștințele care vă vor ajuta să păstrați mai mulți bani în portofel, totuși veți cumpăra tot ceea ce aveți nevoie. Faceți cumpărături azi!