Ne tervezzen meg egy új weboldalt anélkül, hogy ezt elolvasta!

Tehát sikertelenül keresett webdesign-tippeket. A tartalom támadásainak átélése a fontos pontok megkeresése miatt nehézkes lehet. Tehát nézd meg az itt összegyűjtött nagyszerű tippeket, és nagyon elégedettek lesznek azzal, amit megtalálnak.

Ne használja az OnExit előugró ablakokat a webhelyén. Ezt a taktikát elsősorban az internetes marketingszakemberek használják, akik egy utolsó árokkal próbálnak eladást szerezni. Az ilyen típusú pop-upokról szó érkezik, és meg fogja ölni a marketingszakemberek hírnevét. A Mozilla a biztonsági kockázatokra hivatkozva még lépéseket tett az ezen előugró ablakok szövegének elnyomására.

Kerülje az úgynevezett "rejtélyes húsnavigáció" használatát. Ez magában foglalja a címkézetlen képek vagy más elemek használatát a webhely navigációjához. Sok esetben a látogatónak a gombok fölé kell mutatnia az egérmutatót, hogy megnézhesse, mit csinálnak. A navigáció leginkább egyszerű. Használjon szöveges linkeket az oldal tetején vagy bal oldalán.

A gyors weboldal jó webhely. A látogatók gyorsan türelmetlenné válhatnak és elhagyhatják webhelyét, ha túl lassan tölt be. Gyakran átköltöznek egy másik oldalra, és általában soha nem térnek vissza a tiédhez.

Tudja meg, mi a célja. Ha blogot kíván létrehozni, akkor tudjon meg témáról, mielőtt róla írna. Amikor a látogatók észreveszik, hogy nem bízhatnak benne, mert téves információkat adnak ki, elveszítik őket. A témája kitalálása segít a blog blogjában.

Webhelyének tervezésekor lépcsőzetes stíluslapokat vagy CSS-t kell használnia. Ezek a stíluslapok a webhely minden weboldalán alkalmazhatók, és biztosítják, hogy a felhasználói élmény a webhely egészében következetes legyen. Emellett hatékonyan hajtják végre a weboldal gyors tervezési változásait, mivel csak a stíluslapot kell megváltoztatniuk, és nem minden weboldalon.

Győződjön meg arról, hogy minden könnyen megtalálható webhelyén. Komolyan gondolkodjon azon, hogy a webhelyén mindent elrendezzen. Amikor a tartalmat véletlenszerűen dobják el az Ön webhelyén, kevés gondolkodással az elrendezésre, akkor nehezebbé teszik a dolgokat azon emberek számára, akiknek webhelye használata biztosítja az online sikert - a webhely látogatói.

A webhely működésének elősegítése érdekében ellenőrizze, hogy minden link működik-e. Ha megszakadt a linkek, akkor a látogatók frusztráltak lehetnek, amikor megpróbálnak valamire kattintani, ami érdekli őket. A csalódott látogatók nem olyanok, amire vágynak, mert végül őrültnek teszik az Ön webhelyét.

A jó weboldal megtervezéséhez el kell készítenie azt, így egyszerű navigálni. A navigáció mindent magában foglal, és a webhely gerincét képezi. Építsen tehát egy olyan helyet, amely könnyen áramlik az egyik területről a másikra, különben a webhely nagyon zavaros lesz, és az emberek nem látogatják meg.

Próbálja meg minimalizálni a képfelhasználását. Általában véve az egyszerűbb minták hatékonyabbak a felhasználó számára. Tehát tartsa webhelyét egyszerűen, de ügyesen is. Kerülje a nagy, terjedelmes, hosszú betöltési idővel rendelkező oldalak rendetlenségét. Próbáljon kreatív lenni az elrendezésnél, és használja a „szemét”. Például, használjon figyelemfelkeltő fókuszpontokat, hogy a néző meglátogasson valamit.

Annak érdekében, hogy webhelye interaktívabbá váljon, beépítheti a játékokat a webhelyére. A játék a webhelyén nagyon szórakoztatóvá teszi a látogatót. Ha a látogatók nem jól érzik magukat az Ön webhelyén, akkor elmennek és keresnek valami mást.

Lehet, hogy korábban megpróbálta, és nem sikerült megtalálnia a webes tervezési tippeket. Szerencsére ez a cikk nagyszerű forrás a webes tervezéssel kapcsolatos szilárd tanácsokhoz. Használja ezt a tanácsot most, és örülni fog az eredményeknek.