Útmutató az Icentrum iphone szerviz maximalizálásához


Szeretne új Icentrum iphone szerviz-alkalmazásokat használni, de nem tudják, hogyan kell őket beszerezni?

Aggódnia kell, hogy elveszett, ha Icentrum iphone szerviz-ját használja. Ha a szolgáltatás aktív állapotban van, akkor a térképek alkalmazás a telefonban van. Ez nagyszerű ahhoz, hogy segítsen otthon vagy bárhol máshová tervezni.

Kap egy billentyűzetet, hogy kihasználhassa Icentrum iphone szerviz-ját. Az Icentrum iphone szerviz nagyobb billentyűzettel rendelkezik. Egyszerűen kapcsolja be Icentrum iphone szerviz-ját és érintse meg a címsávot!

Emlékeztetőket állíthat be a Siri segítségével. Megkérheti a Sirit, hogy emlékeztesse Önt, hogy egy adott időpontban cselekedjen. Megmondhatja, hogy Siri emlékeztesse Önt arra, hogy tegyen valamit, ha egy bizonyos helyre, például otthonhoz ér. A telefon felismeri, amikor hazaér, és emlékezteti Önt az emlékeztetőre. Emlékeztetheted magad, még akkor is, ha nem tudod megjósolni, hogy mikor lesz haza.

A képernyővédő hasznos befektetés az Icentrum iphone szerviz számára. Ilyen védőeszköz nélkül karcolások és ütések lesznek. Még egy apró darab piszok a zsebében is megkarcolja a képernyőt.

Az Icentrum iphone szerviz lehetővé teszi a szótár és a gyorsbillentyűk növelését. Ez a funkció lehetővé teszi a telefon megértését. Az is egyszerű, hogy a telefont új mondatokkal és további kifejezésekkel egészítse ki. A billentyűzet automatikusan javítja a szavakat és kifejezéseket.

Van egy alkalmazás, amely az Icentrum iphone szerviz-t tárolóeszközvé alakítja. Ilyen alkalmazással képeket, rövid videókat tölthet fel, és még fényképek is feltölthetők. Ahhoz, hogy hozzáférjen a fájlokhoz, vagy csak csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez, egyszerűen csatlakoztatnia kell Icentrum iphone szerviz-t a számítógéphez.

Ezzel az egyszerű trükkel gyorsabban üzenhet. A képernyő megérintésével elutasíthatja a javasolt szót. Nem kell megérintenie az "x" szót, amely követi a szót.

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy azonnal megkapja az értesítéseket, melyeket a fogadó e-mailben kap. Lehet, hogy egy fiók vagy több különböző e-mail fiók csatlakozik a telefonhoz.

Amikor megpróbál jegyzeteket vagy e-maileket írni, és nem akarja, hogy zavarják a javaslatok, akkor nem kell megnyomni az X-et, hogy megszabaduljon a javaslattól. Eltávolíthatja a képernyőt a doboz elvetéséhez.

A telefonról letöltheti a weboldalakról és más képernyőkről készült képernyőképeket. A "home" gomb lenyomva tartása közben tartsa lenyomva az "alvó" gombot. A képernyőkép akkor kerül rögzítésre, amikor a képernyő fehér.

Ha képet szeretne menteni, egyszerűen érintse meg és tartsa lenyomva. A felbukkanó felugró menü lehetővé teszi, hogy a képet közvetlenül a telefon fényképezőgépről helyezze el. Azt is választhatja, hogy át kívánja másolni azt egy üzenetre.

Ne aggódjon, ha az Icentrum iphone szerviz lefagy. Ha ez nem működik, válassza ki az alvás / ébresztés és az otthoni gombokat együtt. Ez újraindítja a telefont.

Azt is meg kell gondolni, hogy milyen lehetőségek vannak az akkumulátor kezelésére szolgáló alkalmazással. Azt is tudják, hogy mikor kell kalibrálni, így meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát.

Testreszabhatja az Icentrum iphone szerviz parancsikonjait, hogy hatékonyabb legyen a gépelés közben. Lépjen a Beállítások menüpontra, majd válassza az Általános, majd a Billentyűzet lehetőséget, majd végül az Új hozzáadása lehetőséget. Gyorsbillentyűket hozhat létre a gyakran használt gyakori kifejezésekhez vagy szavakhoz a rövidítések vagy rövidítések hozzáadásával. Ezeknek a parancsikonoknak a beírásakor a megfelelő szavak és kifejezések teljes egészében kerülnek beillesztésre.

Mivel elolvasta ezt a cikket, mindent tud, amire szüksége lehet a legújabb Icentrum iphone szerviz funkciókkal kapcsolatban. Az alkalmazások letöltéséről, telepítéséről és használatáról többet is megtudhat. Vegye ki az összes információt ebből a cikkből, és alkalmazza azt saját Icentrum iphone szerviz-jára, hogy mindent megtudjon a nagyszerű technológiából.