A mobiltelefonokkal kapcsolatos tippek és trükkök legnagyobb gyűjteménye.


Sokan azért nem használják a mobiltelefonokat, mert félelmetesnek találják. Vagy nem tudják, hogyan vásároljanak egyet, vagy nem tudják, hogyan használják őket. Ezek az emberek lemaradnak egy jó dologról. A mobiltelefonok sokkal könnyebbé teszik az életünket. Az alábbi cikk tartalmazza azokat az információkat, amelyekre szüksége van, ha a mobiltelefonokról szeretne többet megtudni.

Ha mobiltelefonja lassan működik az operációs rendszer frissítése után, akkor lehet, hogy ideje lecserélni. Ez különösen igaz a régebbi telefonokra. Lehet, hogy olyan régi, hogy az új operációs rendszer túl memóriaigényes ahhoz, hogy zökkenőmentesen működjön a telefonon. Beszéljen egy szolgáltatóval, hogy megtudja, milyen lehetőségei vannak. Gondolja át, hogy milyen biztosítást vásárol, és hogy hosszú távon valóban megéri-e vagy sem. Néha azonban az ajánlatok nagyon jók, és havi 10 dollárért ingyen lecserélheti a telefont, ha elromlik. Ezzel több száz dollárt takaríthat meg, ha kiskereskedelmi áron cserélné ki telefonját.

Ha gyenge a jel, vegye fontolóra a mobiltelefon egy időre történő kikapcsolását. A gyenge jel hírhedt akkumulátorgyilkos. Nagyon gyorsan elveszíti az energiát, ha olyan területen tartózkodik, ahol csak egy-két egység található. Ha azt tervezi, hogy egész nap kint lesz, akkor a legjobb megoldás, ha egy időre leállítja a telefont, hogy később az akkumulátor feszültség alatt maradjon. A mobiltelefon vásárlása előtt ellenőrizze az online véleményeket. Folyamatosan rengeteg új telefon kerül a piacra, és néha nehéz eldönteni, melyik a legjobb az Ön számára. Az online értékelések megtekintésével láthatja, hogy a különböző telefonok milyen funkciókat kínálnak, valamint azt, hogy mások mennyire szeretik őket. Ez segíthet a megalapozott döntés meghozatalában.

Ahogy az okostelefonja öregszik, lassabb lesz. Ennek eredményeként gondjai lehetnek az alkalmazások vagy akár az operációs rendszer frissítésével. Van, amikor választani kell. Válthat egy újabb telefonra, vagy visszautasíthat minden frissítést.

Fontolja meg a biztosítás megvásárlását mobiltelefonján. Ezzel hosszú távon pénzt takaríthat meg. Ha telefonja eltörik, ellopják vagy bármilyen módon megsérül, a legtöbb esetben már nem fogja tudni használni. Ehhez új telefont kell vásárolnia, ami több százezerbe kerülhet. A biztosítás lehetővé teszi, hogy kedvezményes áron vásároljon új telefont, és ez megérheti a havi befektetést.

Ha új mobiltelefont keres, és nem biztos abban, hogy melyik irányba keresgéljen, könnyítse meg a dolgát és kérje ki barátai és családtagjai véleményét. Azáltal, hogy személyes ajánlásokat keres mind a márkák, mind a modellek számára, a folyamat sokkal egyszerűbb lesz. Ha beszerez valamit, amiről tudja, hogy az emberek szeretnek, az nagyszerű módja annak, hogy elégedett legyen új telefonjával.

Használja mobiltelefonját hangrögzítőként, ha nem szeretne jegyzetelni az órán. Egyszerűen feljegyezheti a tanára által elmondott fontos pontokat az óra alatt, és visszatérhet hozzájuk a nap végén, amikor tanul. Ha a mobiltelefonján van óra, akkor ébresztő is van. Használhatja ezt arra, hogy felébressze, vagy gyakorlatilag bármire emlékeztesse. Megkíméli Önt attól, hogy karórára legyen szüksége. Nem veszíti el az időérzékét, ha telefonja emlékezteti Önt egy közelgő eseményre.

Véletlenül bezárta autója kulcsait a járműbe? Járművében van távirányítós kulcsnélküli nyitás? Ha igen, akkor még ne hívjon lakatost. Ha van mobiltelefonja, ki tudja nyitni az autóját. Ha egy másik személy birtokában van a pótkulcskészlet az autójához, ha kapcsolatba léphet vele, kinyithatja az ajtót. Tartsa mobileszközét kevesebb mint egy lábnyira az autó zárt ajtajától. Kérje meg a pótkulcsot birtokló személyt, hogy nyomja meg a telefonja mellett a feloldó gombot. Akár hiszi, akár nem, az autó ajtaja kinyílik!

Vezetés közben ne írjon SMS-t. Bár kísértést érezhet, hogy gyorsan küldjön szöveget, ez nem biztonságos. Ehelyett várja meg, amíg az úticélhoz ér. Ez biztosítja, hogy vezetés közben teljes figyelmét az útnak szentelje.

Ha azt szeretné, hogy az akkumulátor tovább működjön, kapcsolja ki a telefont. Ha nincs vétel, nincs értelme bekapcsolni. Éjszaka vagy az irodában kapcsolja ki. Ha így tesz, az akkumulátor töltöttsége tovább tart. Ha kíméli az akkumulátort, kapcsolja ki a telefon rezgés funkcióját. A csengő sokkal kevesebb energiát vesz fel, mint a vibrációs funkció, így energiát takarít meg, ha kikapcsolja. Ha csendben szeretné használni a telefont, próbáljon ki egy szúnyogcsengőhangot. Ha új mobiltelefont keres, mindenképpen nézzen körül minden szolgáltatónál. Megdöbbenve tapasztalhatja, hogy az árak kiskereskedőnként meglehetősen eltérőek lehetnek. Keresse fel a környék különböző üzleteit és online értékesítőit, hogy megtalálja a legjobb ajánlatot új mobiltelefonjához. Ha a telefont a lehető legtovább bekapcsolva kell tartania, kapcsolja ki a Bluetooth-t. Ha nem tervez semmilyen csatlakoztató eszközt, például fülhallgatót vagy billentyűzetet használni, akkor ennek nem kell feltétlenül bekapcsolva lennie. Energiát használ a közeli eszközök felkutatására, még akkor is, ha Ön nem kéri.

Most, hogy befejezte az olvasást, magabiztosnak kell lennie a mobiltelefon vásárlásában vagy használatában. Szerezze meg magának a legújabb modellt, és programozza be az igényeinek megfelelően. Ha megszokja a használatát, rá fog jönni, hogy sok szempontból javítja az életét. Élvezze ezt a csodálatos technológiát.