Cikk marketing irányelvek, amelyek könnyen érthetőek nem szak profik számára.


Nem mindannyian szeretnénk milliárdosokká válni. Persze, mindenki szeretne anyagilag biztonságban lenni, de nem mindenki törekszik arra, hogy gazdag legyen. Mi csak szeretnénk anyagilag biztonságban és kényelmesen élni. Ha cikkmarketinggel növeli az érdeklődést vállalkozása iránt, látni fogja, hogy ez segíthet az értékesítés fellendítésében és a potenciális ügyfelek megszerzésében. Olvasson tovább, hogy többet tudjon meg.


Használja a keresőmotor "speciális keresés" opcióját, hogy a legjobb eredményeket kapja a kereséshez. Ez különösen akkor hatékony, ha tudományos kutatást végez egy dolgozathoz. A "webhelyen vagy tartományon belüli keresés" opcióba írja be a ".gov", vagy ".edu" lehetőséget. Ez a művelet csak az ilyen végződésű webhelyekről származó találatokat húzza ki. Ez biztosítja, hogy a keresési eredmények tudományos vagy jogi forrásokból származzanak, ami egy dolgozat vagy hivatalos folyóirat megírásakor alapvető fontosságú.


Írjon vendég blogbejegyzéseket. Azzal, hogy blogokat ír másoknak a saját szakterületén, hozzáférést nyerhet az olvasóikhoz, és az Ön termékeinek vagy szolgáltatásainak leendő vásárlóivá teheti őket. Ne feledje, hogy a cikkben valahol elhelyezzen egy linket a webhelyére, hogy ha azt szeretné, hogy meglátogathassák az Ön webhelyét. A vendégblogok azt is lehetővé teszik, hogy megmutassa magát, mint a terület kompetens hangja, valamint mint képzett író.


A cikkek írásakor kulcsfontosságú a szórakoztató tartalom létrehozása. Tartsa az írás hangnemét barátságosnak és kötetlennek. Még ha valami technikai jellegű dologról ír is, használjon laikus kifejezéseket, hogy egyszerűbbé tegye a dolgot. Ha bárki megérti, amit ír, az olvasóközönsége nagy lesz.


Tanuljon meg jól írni. Az olvasók minőségi tartalmat akarnak, és ha a véleményei és cikkei tele vannak nyelvtani és helyesírási hibákkal, nem fogják komolyan venni. Győződjön meg róla, hogy ennek megfelelően szerkeszti magát, és megfelelő formátumban adja át olvasóinak a szükséges információkat. Az eladások növekedni fognak, ha webhelye jól megírt és jól formázott.


Amikor webhelyét az interneten marketingeli, fontos, hogy ne hozzon létre sok irreleváns cikket, amelyek tele vannak különböző, az adott webhelyére vagy blogjára visszautaló linkekkel. Ez nem csak a legtöbb olvasót fogja azonnal elriasztani, de a legtöbb könyvtár egyenesen eltiltja Önt attól, hogy újra igénybe vegye a szolgáltatásaikat.


Adjon informatív, hasznos információkat a webhelyén. Szánjon egy kis extra időt arra, hogy írjon néhány informatív véleményt, majd a partneri linket használva mutassa meg az olvasóknak, hogy hol szerezhetik be az adott terméket. Ha véletlenszerű linkeket dobál be, amelyeknek semmi közük az oldalán található tartalomhoz, az biztos, hogy a látogatók gyorsan távoznak.


Győződjön meg róla, hogy használja a linkbackeket. Hozzon létre linkbackeket a saját tartalmaihoz a webhely oldalain. Jó példa a linkbackekre, ha van egy archívum a cikkeiről vagy kapcsolódó linkek a webhelye más oldalaira. Vigyázzon, hogy ne tegyen túl sok ilyen linket, mert azok túlzsúfolják az oldalait. Több link az oldalain azt jelenti, hogy több link jelenik meg a keresőmotorokban.


Tartsa szem előtt az olvasó figyelmét. Senki sem szeret olyan cikkeket olvasni, amelyekben a bekezdések csak úgy hömpölyögnek. Tökéletesítse ezt azzal, hogy minden bekezdést hat mondat alatt tart. Ha valamiről többet kell mondania, egyszerűen kezdjen egy újat. Így nem fog elakadni a cikke.


Vegyen részt annyi fórumon, amennyire ideje van. Ha úgy gondolja, hogy nincs rá ideje, akkor is szakítson rá időt. Rengeteg információt fog kapni arról, hogy mi érdekli az embereket, és ez segíteni fog abban, hogy megtalálja azokat az információkat, amelyeket be kell építenie az Ön által forgalmazott cikkekbe.


A passzív jövedelem folyamatos áramlása nagyon kívánatos. Ha ez az, amit igazán szeretne, és hajlandó dolgozni érte, akkor olvassa el ezeket a tippeket a sikeres cikkmarketingről, és kezdjen el dolgozni még ma.