Fantasztikus tippek a cikkmarketing igényeinek kipróbálásához


Kell-e szórakoztatnod a cikk spinnerjeit? Ha fizetsz a szolgáltatásokért, vagy úgy dönt, hogy ingyenes könyvtárakat szeretnél? Mi a helyzet az írási munka kiszervezésével, mint maga? Van egy millió és egy kérdés, amit a cikk forgalmazói kampányukról kérdeznek. Néhány alábbi kérdésre olvassa el az alábbi tippeket.

Használja ki a keresőmotor "speciális keresés" opcióját, hogy a legjobb eredményeket kapja. Ez különösen hatékony, ha tudományos tanulmányokat végez egy papírra. A "keresés egy webhelyen vagy tartományon belül" opcióban írja be a ".gov" vagy a ".edu" parancsot. Ez a művelet csak az eredményeket húzza az ilyen végekkel rendelkező helyekről. Ez biztosítja, hogy a keresési eredmények tudományos vagy jogi forrásokból származnak, ami elengedhetetlen a papír vagy hivatalos folyóirat megírásához.

Tartsa naprakészen a tartalmát. Ha az olvasók egy régebbi cikket találnak meg, és rájönnek, hogy dátuma van, azonnal elhagyják őket. Meg kell próbálnod tartani a cikkeidet, amelyek egyszerűen frissíthető cikkek hivatkozásainak hozzáadásával egyszerűen elvégezhetők. Használja ki a webhelye legutóbbi vagy legnépszerűbb szolgáltatásait. Így még a régi tartalom is pénzt fog neked adni.

Tartsuk fenn az iparág trendjeit, hogy naprakészek legyenek, és javítsák az ügyfelek elégedettségét. Próbáljon meg minél több cikket olvasni az üzleti tevékenységhez kapcsolódóan, hogy megérthesse, hogy bizonyos aktuális események hogyan befolyásolják, hogy az ügyfelek hogyan vásárolják meg a terméket vagy szolgáltatást. Ez mindenkor segíthet a vállalkozásában.

Visszajelzést szeretne az olvasóktól. Az emberek szeretik véleményüket és érzéseiket. Ez nagyszerű tájékoztatást nyújt Önnek. Ők szeretik ezt, és értékes képet kapnak arról, hogy mit keresnek.

Használjon konkrét, konkrét szavakat a címben. A cikk címe pontosan leírja, amit az olvasó elvárhat a cikkből. Példa egy rossz címre: "Otthoni munka", ugyanakkor az ugyanarra a cikkre jóval jobb cím lehet: "Hogyan lehet pénzt keresni az Ön tartalék idejének írása cikk marketing tippjei az Amazon Mechanikus Turkre".

Győződjön meg róla, hogy a cikk hasznos és pontos. A cikk elküldése előtt ellenőrizze az információkat. Nem akarsz elavult vagy hibás adatokat postázni, vagy azzal, hogy elveszíted a megbízhatóságot és a hitelességet. Az érvénytelen információk kulcsfontosságú kérdés, amely főleg a diszkrét cikkkönyvtárakban közzétett cikkekben található.

Tudja meg, hogy mely témákat keresik az emberek a legjobban. Ezek azok a témák, amelyek valószínűleg meg fogják kapni a legtöbb olvasót, ezért próbáljon meg megtalálni egy általánosan keresett témát, amely szintén megfelel a résszel. Győződjön meg róla, hogy a kulcsszavakat beilleszti a címbe, hogy a cikk megjelenjen, amikor valaki keres.

Most már nincs garancia arra, hogy a kérdésedre itt válaszoltunk. De ez garantálja, hogy megtanultál valamit, amit korábban nem tudott! Fontos megjegyezni, hogy ezek a tippek egyenesen a sikeres cikkmarketingektől származnak, így azok végrehajtása nagyon jó helyzetbe kerül, hogy sikeres legyen. Ne felejtsd el azt.