"Igen tudok!" Az első számú személyes fejlődési mantra!

Ebben a cikkben szilárd önsegítő tanácsokat talál, amelyek segítenek a problémák megoldásában és a kívánt siker elérésében. Az itt bemutatott technikák megtanítanak arra, hogy még azelőtt csiszoljon potenciális problémákat, mielőtt azok kiesnek a kezéből, és negatívan befolyásolják az életét. A tippek egyszerűek, de hatékonyak.

Egy nagyszerű önsegítő tipp, hogy ne tölts túl sok időt a tévénézéssel. A túl sok televízió nem egészséges, mert nagymértékben növelheti a stressz szintjét. A túl sok tévénézés az ülő életmódot is elősegíti, ami nem egészséges. Próbálja korlátozni a napi tévénézés mennyiségét.

Amikor a szorongással kapcsolatos önsegítő folyamatokkal foglalkozik, fontos, hogy találjon valamit, ami nyugodt és megnyugtató gondolatokat ad. Elengedő gondolat nélkül a szorongás addig nőhet, amíg szorongásos rohamot nem kap. ezekkel a nyugodt és megnyugtató gondolatokkal lassítja a szívét és az aggódó gondolatokat.

Használjon más embereket személyes fejlődésének elősegítéséhez. Nehéz lehet önállóan sikeresnek lenni, és mások néha olyan motivációt és tanácsokat adhatnak, amelyeket ön nem tud adni. Életcéljainak elérése érdekében tehát feltétlenül vegye igénybe társai támogatását.

Teszteld a hitedet. Nem elég, ha van egy sor hitünk, amelyek szerint élni kell. Tesztelje, kutassa, kérdezze meg őket. Keresd az igazi igazságot. Gyakorold hiedelmeidet azzal, hogy mindennapi életed során teszed azokat. A bölcsesség és az igazság a cselekvés és a meggyőződések megélése révén nyerhető el.

Döntse el, hogy a támogató csoporthoz való csatlakozás megfelelő -e Önnek. Nagyszerű lehet egy támogató csoporthoz csatlakozni. Nagy segítség lehet, ha olyan embereket talál, akik ugyanazokkal a dolgokkal küzdenek, mint te. Másrészt, ha valamilyen étkezési zavarban szenved, akkor egy támogató csoport valószínűleg nem a megfelelő hely az Ön számára.

Ahelyett, hogy dicsekedne az eredményekkel, inkább kérdezzen meg másokat az övékről. Ez lehetővé teszi számodra, hogy megismerj másokat, és nagy tiszteletet alakíts ki a körülötted lévő emberek iránt.

Hogyan válhat jobb vezetővé? A vezetés nagyon fontos aspektusa magában foglal valamit, amit "szolgáltatásnak" neveznek. Másoknak kell szolgálnia ahhoz, hogy nagyszerű vezető lehessen. Szintén elengedhetetlen, hogy ne kérjünk valakit olyasmire, amit ön nem tenne meg. Egy nagyszerű vezető igyekszik segíteni másokon.

Ha elesik, és nem teljesíti a céljait, lépjen hátra, és nézze meg a problémákat. Végezzen online kutatást a tiédhez hasonló célok és ötletek példáira, majd hasonlítsa össze saját céljait a megállapításokkal. Előfordulhat, hogy a problémát az okozza, hogy lehetetlen célokat céloz meg, és nem használja fel megfelelően erőforrásait céljainak megfelelő megvalósításához.

Tanulmányok kimutatták, hogy a megvalósítási szándék megtervezése és alkalmazása drasztikusan csökkentheti annak valószínűségét, hogy a kísértésnek engedjen, legyen szó akár ételről, akár bűnről, akár vásárlásról. A résztvevőket arra kérték, hogy írják le és képzeljék el, hogyan vonják el figyelmüket, amikor szembesülnek sajátos kísértéseikkel. A vizsgálat végén a vizsgálatban résztvevők több mint fele arról számolt be, hogy képesek voltak ellenállni a kísértésnek, amikor végrehajtási szándékukat útmutatásként használták.

Most már fel van fegyverkezve azokkal az erőforrásokkal, amelyek hatékonyan tudják alkalmazni az önsegítő ötleteket, amelyek valóban működnek. Beletelik egy kis időbe, amíg megszokja őket, de miután integrálta ezeket a technikákat, készen áll arra, hogy pánik és fájdalom nélkül kezelje az élet kihívásait. Tehát erőt adjon ezeknek az egyszerű önsegítő tippeknek a használatával.