Szerezd meg a siker kulcsát ezekkel a cikkekkel kapcsolatos marketing tippekkel

Az egyetlen különbség közted és egy online marketing szakértő között a tapasztalat. Ez az, amit idővel és megfelelő információkkal megszerezhet, ezért soha ne gondolja, hogy nem tud sikeres lenni az interneten. Használja ezeket a cikkekkel kapcsolatos marketing tippeket, hogy megtudja, hogyan lehet hatékonyan és eredményesen forgalmat irányítani termékei felé.

Próbálja meg beépíteni a kulcsszavak szinonimáit és többes számát webhelye bármely cikkébe. Ez optimalizálja webhelyét a keresőmotorok számára, mivel oldalai sokkal több keresési lekérdezés szempontjából relevánsak lesznek. Amikor szinonimákat és többes számokat illeszt be cikkeibe, mindig győződjön meg arról, hogy szövege továbbra is értelmes az emberi olvasó számára.

Hozzon létre egy lépésről lépésre szóló útmutatót, amelyet követhet, amikor webhelyét vagy termékeit forgalomba kívánja hozni. Azok a vállalkozások, amelyek jól teljesítenek, olyan vállalkozások, amelyeket az alapoktól kezdve terveztek, vagyis az üzlet mögött álló emberek átfogó tervvel indultak, majd a sikerhez vezető utat követték.

Használjon RSS -hírcsatornát a cikk marketingstratégiájában. Az RSS a tartalomterjesztés automatizálásának egyik módja. Az RSS hírcsatorna a tartalmát (azaz a cikkeket) eljuttatja az előfizetőkhöz, amint közzéteszi. Az RSS etikus opt-in rendszer, amely nem minősül spamnek, mivel a felhasználók kifejezetten feliratkoztak, és bármikor képesek letiltani őket.

Az írás jó módja lehet a jövedelemszerzésnek a személyes pénzügyei számára. Az internet használata olyan írások eladására, mint például az útmutatók vagy novellák, megtérülhet az alacsony és ingyenes indítási költségekért. Az idő megtakarítása érdekében az iskolába vagy szórakozásra is vihet olyan dolgokat, amelyeket már írtak.

Mielőtt elkezdené, tanulmányozza azt a témát, amelyről írni szeretne. Minél tájékozottabb előre, annál jobban fog szólni a cikk. Képes lesz megmutatni tudását, és cikkeinek megírása könnyű feladat lesz. Az olvasók az intelligens és könnyen olvasható tartalmat részesítik előnyben.

Győződjön meg arról, hogy nagyszámú cikket küld be. Ha blogot készít, küldjön időben következetes cikkeket. Ha egyetlen kulcsszót szeretne népszerűsíteni, akkor sok olyan cikket kell benyújtania, amely tartalmazza. Versenyképes kulcsszó esetén 10 cikket kell benyújtani a nyilvános blogok hálózatához, 5 cikket pedig könyvtárakhoz. Ahhoz, hogy meglehetősen magas rangot érjen el, 50 bejegyzést kell létrehoznia a privát bloghálózatokhoz.

Ügyeljen arra, hogy ne használjon túl bonyolult vagy hivatalos nyelvet a cikkeiben, különben fennáll annak a kockázata, hogy elűzi olvasóit. Használjon egyszerű, mindennapi nyelvezetet, amely világos és érthető. A lehető legszélesebb közönséget szeretné megszólítani, ezért ne emelje túl magasra a cikkeit.

Szakértelmének szintje végső soron eldönti, mennyire sikeres marketingesként, ezért ne feledje, hogy soha ne lépjen túl. Ekkor nem túl jó munkát fog készíteni. Elkerülheti a lenyűgöző munkát, ha nem foglalkozik egy cikkel, hacsak nem tudja, hogy jól tudja megírni.

Ha a cikkek marketingjének módját kutatta, valószínűleg találkozott a "PLR" rövidítéssel, és kíváncsi, mit jelent. Ez a rövidítés a Private Label Rights kifejezésre utal, ami azt jelenti, hogy kiváltsága van olyan tartalom használatához, amelyet valaki más írt, mintha maga írta volna. Ezzel a joggal együtt a tartalom újbóli megírásának lehetősége, saját nevének beszúrása szerzőként, és az anyag eladása másoknak.

Ha már tudja, hogyan irányíthatja a forgalmat az Ön által választott webhelyekre, akkor elkezdi felismerni, hogyan mikrózhatja fel vállalkozását, és egyszerűsítheti az egész folyamatot. Az itt megadott tippek segítségével növelheti termelékenységét, és nyereséget kezdhet elérni az online marketing üzletágában, függetlenül attól, hogy mit forgalmaz.